4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

"Hizmet için varız"

Saadet Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, adil bir yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını, mal varlığı temini için değil, hizmet için göreve talip olduklarını açıkladı.

Saadet Partisi İl Binasında göreve gelmesi halinde yapacağı bazı projeler hakkında bilgi veren Polat, öncelikle adil bir yönetim sergileyeceklerini ifade etti. 1994-1999 dönemleri arasında yaptığı belediye başkanlığı döneminde rantı değil, hizmet yapmaya çalıştıklarını söyleyen Polat, “Görevde olduğumuz 5 yılda sadece hizmet için uğraştık. Yeni dönemde de biz hizmet için göreve talip olduk. Mal varlığını artırmak için değil, halkımıza hizmet için çalışma göstereceğiz. Belirli dönemler arasında da mal varlığını kamuoyuna açıklayacağız. Biz maddiyata değil, maneviyata ve halkımızın hizmetine talip olduk.”dedi.

KÜÇÜK ESNAFA DESTEK

Palandöken ilçesinde yaptırılan dev alışveriş merkezinin bölgedeki küçük esnafı olumsuz etkileyeceğini belirten Başkan Polat, bu konuda küçük esnafa yönelik proje hazırlığı içinde olduklarını kaydetti. Esnafın kabul etmesi halinde bölge esnafını yeniden yapılandıracak bir çalışma gerçekleştireceklerini vurgulayan Polat, özellikle bir ve ikinci marketlerdeki esnafın rahatlatılmasına çalışacaklarını kaydetti.
İlçe merkezinde, mahalle ve sokaklarda yolların çukur olduğunu, bu konuda da çalışma yapacaklarını anlatan Polat, bütün mahallelere eşit hizmet sözü verdi.

2011’DE TANITIM YAPILACAK

Erzurum’da gerçekleştirilecek 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları’na ev sahipliği yapacak Palandöken ilçesine kültür yatırımları da yapacaklarını kaydeden Polat, şehrin, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtıcı projeler hazırladıklarını ifade etti. Erzurum’un yetiştirdiği değerli insanları, halk ozanlarını tanıtacaklarını vurgulayan Polat, şehrin yemeklerini tanıtmak için de çalışacaklarını söyledi.

İSRAFI ÖNLEYECEĞİZ

30 Mart sabahı halkın oylarıyla göreve gelmesi halinde öncelikle israfı önleyici çalışmalar yapacaklarını belirten Polat, “Devletin kaynaklarını, ihtiyaca göre harcayacağız. İsraf etmeyeceğiz, halkın parasına, emanetine bekçilik yapacağız. Makam aracı israfını terk edip, hizmet aracı dönemine başlayacağız.”diye konuştu.
SP Palandöken Belediye Meclisi üye adayı Ahmet Kotan’la birlikte düzenlediği basın toplantısında projelerinin bazılarını anlatan Polat, ilçeyi ve sorunlarını çok iyi bildiğini, çözmek için göreve talip olduğunu açıkladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 13:22:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?