4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

1. Kariyer Günleri

Erzurum Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atatürk Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 1.Kariyer Günleri ve METEF Fuarı devam ediyor.


Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi’nde süren 1.Kariyer Günleri ve METEF Fuarı’nda Erzurum Yakutiye Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Tekstil öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu kıyafet defilesi izleyenleri hayran bıraktı.


Öğrencilerin hazırlayıp sunduğu defilede yer alan kıyafetlerin hem geleneksel hem de modern anlayışı bir arada yansıttığını ifade eden Yakutiye Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Selma Dervişoğlu, “Kıyafetleri, hocalarımız ve öğrencilerimiz birlikte tasarladılar. Akademik ve mesleki eğitimden geçen öğrencilerimizin bu çalışmaları okulumuzun Giyim Atölyesinde özenle dikildi. İmkân ve fırsat verildiği takdirde, öğrencilerimizin, çok başarılı işlere imza atabilecek kapasiteye sahip oldukları bu çalışmalarla görülmektedir, ” dedi.


Dervişoğlu, Yakutiye Kız Teknik ve Meslek Lisesinin sahip olduğu tüm atölyelerine (kıyafet, kuyumculuk, yemek ) siparişi aldıklarını belirterek, “Herkese açığız. Piyasanın ve şahısların taleplerini yerine getirecek bilgi ve beceri fazlasıyla okulumuzda var. Talep bekliyoruz,” açıklamasını yaptı

İha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 14:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?