7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

10 Kasım'da trafiğe kapatılacak yollar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 09 Kasım Pazar günü Erzurum'a yapacağı ziyaret ve 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri nedeniyle 10 Kasım Pazartesi günü bazı güzergahlar trafiğe kapatılacak. 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden Pazar ve Pazartesi günleri trafikteki vatandaşların mağdur olmaması için yapılan yazılı açıklama şu bilgilere yer verildi: 

"Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 70. yıldönümü münasebetiyle, 10 Kasım 2008 Pazartesi günü yapılacak olan anma töreniyle ilgi olarak; saat 07.30’dan itibaren Havuzbaşı’na çıkan, Cemal Gürsel, Yenişehir (Paşalar), Cumhuriyet ve Hastaneler Caddesi kısmen trafiğe kapatılacak olup, trafik akımı Cemal Gürsel Caddesinden Turizm Kavşağından, Hastaneler Caddesinden, Oypa girişinden, Paşalar Caddesinden, Kızılay Sokaktan, Cumhuriyet Caddesinde ise Bosna ve Çaykara Caddesinden yönlendirilecektir.Başbakanımızın 09 Kasım 2008 tarihinde ilimize gerçekleştireceği ziyaret esnasında trafiğe kapatılacak yollar. Saat 09.00’dan itibaren İstasyon Meydanına çıkan bütün ana ve tali yollar ile Orhan Şerifsoy, Kuşkay ve Sanayi Kavşağı arasındaki 50. Yıl Caddesi tamamen, Bölge Eğitim Hastanesi, Çat ve Üniversite Kavşağı arasındaki yollar kısmen trafiğe kapatılacak olup, özellikle İstasyon Meydanı ve bu meydana çıkan ara yollarda, Üniversite ve Tebrizkapı Kavşağı arasında kalan Cumhuriyet, Cemal Gürsel, Merkezi Yönetim, Paşalar (Yenişehir), Selahattin Demircioğlu ve Hastaneler ile Terminal Caddesinde, ayrıca, Çat ve Bölge Eğitim Hastanesi Kavşağı arasındaki yolda, araç park edilmesine kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Vatandaşlarımızın ve özellikle sürücülerimizin mağdur olmaması için araçlarını Libya ve Kombine Caddesi üzerine park etmeleri sağlanacaktır."

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 13:11:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?