7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

12 Dev Adam'ın izindeler!

MİNİK BASKETBOLCULARA SERTİFİKA

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Basketbol Kursları devam ediyor.

Antrenörler Ebru Yurtoğlu, Melih Tekin Cinislioğlu ve Nurdan Köseoğlu yönetiminde Yakutiye Spor Salonu’nda Basketbol Yaz Kurslarını yoğun bir tempoda sürdüren minik ve yıldız basketbolcular, geleceğin 12 Dev Adamı olma yolunda ilerliyor.

Genç Antrenörler, basketbolun tüm temel özellikleri konusunda minik ve yıldız basketbolculara eğitim verirken, çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve Okullların açılmasından sonra da idman programlarına devam edeceklerini söylediler.

SERTİFİKA ALDILAR

Yaz Basketbol Kursu kapsamında geçtiğimiz günlerde seyirciler ve aileler karşısında basketbol gösterisi yapan ve gösteriyi adeta şölen havasına çeviren minik basketbolcular yaptıkları birbirinden güzel hareketlerle tribündeki davetlileri büyülediler. Gösterileri alkış alan minik basketbolculara, başarılı çıkışları ve kursa devam etmeleri nedeniyle katılım belgesi ile ödüllendirildiler. Antrenörler Ebru Yurtoğlu, Melih Tekin Cinislioğlu ve Nurdan Köseoğlu, kursa katılan minik basketbolcuların, ilk günden bugüne kadar büyük aşama kat ettiklerini belirterek, minik dev adamların içinde gelecek vadeden bir çok sporcunun bulunduğunu söylediler. Çalışmalara devam edeceklerini ve Türk Basketboluna yeni yıldızlar kazandıracaklarına inandıklarını belirten genç antrenörler Erzurum’da bu kapasitenin olduğunu ifade ettiler. Sertifika kazanan sporcular da oldukça mutlu olurken, gelecekte iyi birer basketçi olmanın mücadelesini şimdiden verdiklerini dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 13:47:02
Güncelleme :15 Eylül 2010 Çarşamba 13:51:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?