4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

2 bin fidan toprakla buluştu

Çevre ve Kültür Kuruluşları Dayanışma Derneği(ÇEKÜD) ve Derya Sosyal Yardımlaşma ve Gelişim Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri organizasyonla, 2 bin fidan toprakla buluşturuldu.


Palandöken Su Burnu mevkiinde gerekleştirilen fidan dikme programına , Ağrı Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Çevre ve İl Orman Müdürü Muammer Toraman, Derya Sosyal Yardımlaşma ve Gelişim Derneği Başkan Yardımcısı Ensar Koylu, ÇEKÜD üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MUSİAD) Başkan Yardımcısı Hüseyin Bekmez ve çok sayıda çevre dostu katıldı.


Erzurum Çevre İl ve Orman Müdürü Muammer Toraman, Erzurum’da ağaçlandırma oranının Türkiye ortalamasının çok altında olduğunu, 5 yılda 40 bin hektarlık alanı ağaçlandırdıklarını söyledi.


Derya Sosyal Yardımlaşma ve Gelişim Derneği Başkan Yardımcısı Ensar Koylu, ise konuşmasında “Ağaçlandırma ve bilinçlendirme çalışmaları yapan, ÇEKÜD ile beraber düzenlemiş olduğumuz Fidan Dikim Programında, daha yeşil bir Erzurum için, 2 bin fidanı toprakla buluşturduk. Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz” sözüyle hareket ederek böyle bir program düzenledik” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 14:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?