4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

20 yıldır bitmeyen özlem

70 YAŞINDAKİ KADIN 20 YIL ÖNCE KAYBOLAN OĞLUNU ÜMİTLE ARIYOR

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde 70 yaşındaki kadın, 20 yıl önce İstanbul'da kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan oğlunu bulmak için ümitle arayışını sürdürüyor.

Şenkaya ilçesine bağlı Gaziler beldesinde ikamet eden 70 yaşındaki Aysel Şengül, sürekli yanında taşıdığı 20 yıl önce kaybolan oğlunun resmiyle arayışlarını sürdürüyor.

Şimdi 39 yaşında olması gereken oğlu Çakır Şengül'ün 20 yıl önce inşaatlarda çalışmak üzere abisinin yanına İstanbul'a gittiğini ve kısa süre çalıştıktan sonra abisine bir sabah "Ben bir daha gelmeyeceğim" diyerek ayrıldığını ve o günden itibaren kendisine hiç ulaşamadıklarını belirten anne Şengül, "Oğlumu 19 yaşından bu yana arıyorum. Ben onu kıt imkanlarla o yaşına kadar büyüttüm. Çalışmak istedi, İstanbul'a gitti. İstanbul Cevizli'de kayboldu, bir daha da dönmedi. Bir çok yere müracaat ettim bulunması

için. Ama maalesef bugüne kadar bulamadım. Ben şimdiye kadar hep ölmeden oğlumu bir kez daha göreceğim inancıyla yaşadım. Bu ümitle yaşıyorum. Bulunacağı ümidini hiç kaybetmedim. İnanıyorum ki sesimi duyacak, bir gün dönüp annesine gelecek" dedi.

70 YAŞINDAKİ KADIN 20 YIL ÖNCE KAYBOLAN OĞLUNU ÜMİTLE ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 15:14:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?