8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

2011 için yenileniyor

2011 İÇİN YENİLENİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Palandöken Sporcu Eğitim Kamp Merkezi ve Oteli 2011 için özel olarak hazırlanırken, binada yenileme çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Dağında bulunan Sporcu Eğitim Kayak Eğitim Kamp Merkezi’ni de onarıma aldı. Yenileme çalışmaları başlatılan binada inşaat çalışmaları yoğun bir tempoda sürerken, tesisin kayak mevsimine kadar hazır hale geleceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, ekiplerin yoğun bir tempoda çalıştığını ifade etti. Kayak Eğitim Kamp Merkezi inşaatının yapımını üstlenen müteahhit firma ekiplerinin gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çintimar, Erzurum’un kış turizmine ve kamplara en iyi şekilde cevap verecek olan binanın yenileme çalışmalarının ardından binanın modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

2011 Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları (UNIVERSIADE) kapsamında yapılan sporcu eğitim kayak eğitim kamp merkezinde çalışmaların son sürat devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Kayak Eğitim Kamp Merkezinin inşaatında çalışmalar gece gündüz sürüyor. Müteahhit firma çalışanları yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Binanın yenileme çalışmaları bittiğinde ilimiz çok önemli bir kamp merkezine sahip olacak” dedi.

2011 İÇİN YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 17:28:03
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 11:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?