7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

2011 Kandilli’nin çehresini değiştirecek

2011 KANDİLLİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 2011 UNIVERSIADE için Kandilli’de yapılan tesislerin kış oyunları sonrasında kamp tesisleri olarak ta kullanılacağını ve bunun da Kandilli’ye büyük bir katkı sağlayacağını söyledi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Kandilli’de yapılan spor tesislerine övgüler yağdırdı. UNIVERSIADE için Kandilli’de yapılan Kuzey Disiplini (Mukavemet) Kayak Yarışları ve Biatlon Yarışları için yapılan Tesislerin inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve tesislerin inşaatının yüzde seksen bittiğini belirterek, tesislerin bittiğinde göz kamaştıracağını söyledi.

Göreve geldikleri günden beri Erzurum’u bir spor kenti yapacaklarını belirttiklerini ve bunda da büyük aşama kat ettiklerini ifade eden Çintimar, Kandilli’de yapılan spor tesislerinin bittiğinde beldeye büyük bir kazanç sağlayacağını söyledi. Tesisler sayesinde Kandilli’nin çehresinin değişeceğini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “2011’de Kandilli’de yapılacak olan yarışlardan sonra, buradaki tesislerimiz Kuzey Disiplini (Mukavemet) Kayağına ve biatlona hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca bu tesislerde kamp yapılacak. Atletizm içinde bu tesisler mükemmel bir kamp yeri olabilecek. 2011 Üniversiade Kış oyunları bittikten sonra kandillideki tesisler işlevini sürdürecek. Tesislerde müsabakalar yapılmaya devam edecek. Tesisler Belde halkının yüzünü güldürmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

2011 KANDİLLİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
2011 KANDİLLİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 16:36:00
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 16:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?