8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

2011 Universiade sanal destek

Erzurum Valiliği, 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları(ÜNİVERSİADE) için internette 3 dilde bir sayfa hazırladı. 

İnternetteki www.erzurum.gov.tr adresinden verilen linkte İngilizce, Fransızca ve Türkçe olarak hazırlanan sayfada, Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yaşar Sütbeyaz'ın fotoğrafları, mesajları, Erzurum'un genel tanıtımı, Palandöken Kış Sporları Merkezi'nin teknik özellikleri, oteller ve konaklama imkanları, şehir yemekleri, ulaşım imkanları, sağlık tesisleri, Palandöken Dağı'ndaki güvenlik tedbirleri, basın kuruluşları imkanları, sportif aktiviteler, irtibat telefonları, sponsorlarla ilgili bilgiler yeralıyor. Sitede ayrıca 2011 Kış Üniversite Oyunları logosu, maskotu 1 adet tanıtım filmi ve 6 adet broşürün download etme imkanı da bulunuyor. 

2011 Dünya Kış Oyunları (ÜNİVERSİADE) için maskot olarak çift başlı Selçuklu kartalı maskot olarak belirlendi. Logo ise sarı-kırmızı-gri renklerden oluşan kayakçı figüründen oluşuyor.
iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2006 Cuma 17:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SERKAN KABABAŞ IP: 85.99.136.xxx Tarih : 18.01.2007 15:23:48
TARİHİ BİRÇOK ZENGİNLİKLERLE DOLU,TARİHİNDE BAŞKENTLİK YAPMIŞ VE TÜRK TARİHİNDE EN ÖNEMLİ KARARLARIN ALINDIĞI,DÜNYA BARIŞINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE BAĞLILIĞIYLA TANINAN DOĞUNUN İNCİSİ VE KİLİT ŞEHRİ ERZURUM'A VE TÜRKİYE'YE HAYIRLI OLSUN.ERZURUM GİBİ BİR ŞEHRİN BUNU ÇOKTAN HAKETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.SADECE TEK SORUN ERZURUM'U TANIMAYAN BİR TAKIM İNSANLARIN ERZURUM'A GELİP,TANIYIP O ŞEKİLDE YORUM YAPMASINI İSTİYORUM.DÜNYA BİZİ TANIYIP BU OLİMPİYATLARI VERİRKEN,TÜRKİYE'DE HAKSIZ YERE TANIMADAN YANLIŞ DEĞERLENDİREN İNSANLAR VAR.İŞTE TÜRKİYE, İŞTE TÜRKİYE'NİN BEYAZ İNCİSİ ERZURUM.....