4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

25 Martspor şampiyonluğu kutladı

Erzurum Mahalli Ligini namağlup şampiyon olarak tamamlayan Oltu 25 Martspor Kulübü Öğretmenevi’nde bir şampiyonluk yemeği düzenledi.
 
Yemeğe İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’in yanı sıra kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, sivil ve mesleki kuruluş temsilcileri, az sayıda ilçe esnafı, kulüp yöneticileri ve sporcuların yanı sıra MHP Oltu Belediye Başkan Adayı Arif Coşkun, DSP Oltu Belediye Başkan Adayı Sezai Varol, bağımsız belediye başkan Adayı Necmettin Taşçı ve siyasi parti temsilcileri de iştirak etti.
Oltu Belediyesi Şehir Tiyatrosu Gırgırına Kankalar’ında iki gösteriyle katıldığı yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Mustafa Macit, kulübün 2008-2009 yılında yeni bir yapılanma içerisine girdiğini belirterek “Kısa zamanda büyük bir başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen, destek ve katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

25 Martspor Kulübü Antrenörü Ahmet Duman ise yaptığı konuşmada elde edilen başarıyı, çoğunluğunu yaşları 12 ila 19 arasında değişen sporcuların oluşturduğu takımın sergilediği özveri ve disiplinin getirdiğini kaydetti.

Duman, “Tecrübe ve gençliği kaynaştırarak yeni bir takım kurduk. Oltu’nun bu sporculara sahip çıkması, geleceğini de garantiye alması anlamına geliyor. Disiplin ve ahlakı ön planda tutarak bunun semeresini de almış bulunmaktayız. Bu sezon oynadığımız toplam 16 resmi müsabakada 14 galibiyet, 2 beraberlikle büyük bir başarıya imza atarken hiçbir maçta kırmızı kart görmeyerek sezonu namağlup şampiyon tamamladık.”diye konuştu.

Ardından kürsüye gelen Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek kulüp yöneticileri, antrenör ve sporcuları başarılarından ötürü kutlayarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Belediye’nin 25 Martspor Kulübü’ne her türlü desteği vereceğini söyledi.

Bu sezon ilçede oynanan bazı maçları takip ettiğini dile getiren Oltu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ise, genç ve dinamik bir sporcu kadrosu oluşturarak Birinci Amatör Küme’de büyük bir başarıya imza atan kulübe sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

25 Martspor Kulübü Başkanı Mustafa Macit, İlçe Kaymakamı Yaran’a üzerinde ismi yazan 20 numaralı bir forma hediye etti. Kulüp yöneticilerinden Harun Şahin ise sporcuların imzaladığı bir futbol topunu Başkan Ziyrek’e vererek destekleri için teşekkür etti.

Bu arada Kulüp sporcuları ve teknik heyete toplam 11 bin TL şampiyonluk primi dağıtıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 10:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Adnankosar IP: 212.175.130.xxx Tarih : 4.03.2009 10:10:19

25MART SPOR UN GÖSTERDİKLERİ  BAŞARIDAN DOLAYI KUTLUYORUM BAŞARILARININ DEVAMINII DİLİYORUM...