4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

29 Martta istikrara oy vereceğiz

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, 29 Mart 2009’da yapılacak seçimlerin yerel seçimden çok, istikrar ve güvene oy verilecek bir seçim olacağını bildirdi.


AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Siyasi işler başkanı Lütfi Turan, medya ve tanıtım başkanı İsmail Çakır’ın da katıldığı basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Filistin’de yaşanan insanlık dramını ele alarak, burada katliam gerçekleştiren İsrail’i kınadı.


Konuşmasında 29 Mart 2009 seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Tanfer, “29 Mart’ta yerel seçimler değil, istikrar ve güvene de oy verilecek. Bunun için bu seçimler çok önemli. Bu seçimlerde kullanılacak bir oyun bile önemi var. Bu konuda kadın kolları üyelerimize güveniyoruz.”dedi.


Erzurum’da yaşanan içme suyundaki kirlilik tartışmalarına da katılan Tanfer, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin su sorununu başarıyla çözdüğünü ifade etti. Tanfer, 2048 yılına kadar kentte su problemi olmayacağını kaydetti. Tanfer, 2011 yılında yapılacak Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarını yönelik hazırlıkların da devam ettiğini ifade ederek, İzmir’de olduğu gibi Erzurum’da da oyunların başarıyla sonuçlanacağını söyledi.


KÜSKÜN DEĞİLİZ
Basın toplantısında söz alan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir, kadın aday olmadığı için küskün olduklarının iddia edildiğini belirterek, “Kesinlikle böyle bir durum yok. Biz küskün değiliz, biz bu partinin birer neferleriyiz. Tabiiki gönlümüz bayan aday olmasını isterdi ama olmadı diye de partimize küsecek halimiz yok. Kadın kolları olarak görevimizin başındayız.”dedi.


AK Partili kadınların seçimler için üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarını vurgulayan Aydemir, şunları söyledi: “Biz burada siyaset yapıyoruz. Kadınların siyasetteki etkinliklerini ve güçlerini bir kez daha göstereceğiz. Biz hizmet için varız. Kadın adayın olmamasını Allah nasip etmedi diye değerlendiriyoruz. Ancak kadınlar olarak sonuna kadar partimizin başarısı için çalışacağız.”

İha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 17:10:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?