4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

3 Mart Beldespor İddiasını sürdürüyor

Erzurum Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Aşkale 3 Mart Beldespor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Erzurum Emresporla ile 2-2 berabere kalarak iddiasını sürdürdü. Oldukça çekişmeli geçen maçta iki kez mağlup duruma düşmesine rağmen beraberliği sağlamayı başaran 3 Mart Beldespor birde penaltı atışından yararlanamadı. 

Maç sonrası bir değerlendirme yapan değerlendirmesi 3 Mart Beldespor antrenörü Sinan Boyacı, “Maça çok iyi başladık. Maçta bir çok pozisyon yakalamamıza rağmen değerlendiremedik.İlk yarıda penaltı pozisyonunu gole çevirseydik maç daha farklı olurdu. Bu skorla da henüz her şey bitmedi.Kalan üç maçımızı da alarak şampiyon olacağız. Futbolcularıma güveniyorum. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Haftaya deplasmanda oynayacağımız Yakutiyespor maçını alarak yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

3 Mart Beledespor Taraftarlar Dernek başkanı Ahmet Çevik ve yardımcısı Nadir Aksakal ise maçtan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Bu yarışı inanıyoruz ki takımımız 3 maç sonra Aşkale’ye bir şampiyonluk daha yaşatacaklar. Biz taraftarlar olarak bu maçlarda Kaymakamı, Belediye Başkanını ve diğer siyasi parti başkanlarını yanımızda görmek istiyoruz.Biz taraftarlar olarak elimizden gelen manevi desteği veriyoruz.Biliyoruz ki bu sadece maneviyatla yürümüyor.Aynı zamanda herkesi maddi destek vermeye çağırıyoruz. Bizler pazara kadar değil mezara kadar 3 Mart Beldesporluyuz” dediler.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 14:10:53
Güncelleme :1 Şubat 2009 Pazar 14:35:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?