4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

322 işçinin çifte bayramı

PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDE İKRAMİYE SEVİNCİ

Palandöken İlçe Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi dağıtılan ikramiye ile işçisine çifte bayram yaşattı. Belediye bünyesinde çalışan 322 işçiye toplam 135 bin TL’lik ikramiye ödemesi yapıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Mübarek Kurban Bayramı öncesi, iki mutluluğu bir arada yaşadık. Birincisi çalışanlara alın terlerinin kurumadan hakkını verdik. İkincisi ise bayram öncesi dağıtılan ikramiye ile çalışanlarımızın bayrama sevinçle girdiklerini gördük.” dedi.

Başkan Bulutlar, “Bayram öncesi 322 işçimizin ikramiye alacaklarını kapsayan 1 ikramiye bedeli olan yaklaşık 135 bin TL’yi bankaya yatırdık. Belediyemizce yürüttüğümüz işlerimizin hiç birini aksatmadan vatandaşa en iyi hizmeti veren işçilerimizin alın teri olan maaşlarını ve ikramiyelerini gününde ödüyoruz. Onların alın terinin karşılığını zamanında ödemenin mutluluğunu yaşıyorum. İşçilerimizin alacağı bizim için çok önemlidir. Personel alacağı zamanında ödenmezse, istenilen verim alınamaz. Bir aksilik olmadığı takdir de bundan sonrada gerek memur ve gerek işçilerimizin bütün alacakları zamanında ödenecektir. Bayrama işçimin alın terini ödeyerek girmeni huzuru ve sukut eti içerisin deyim. Bir kere daha bu vesileyle tüm Erzurumluların ve İslam âlemini Kurban Bayramını Kutlar, birlik ve beraberlik dilerim.” diye konuştu.

Öte yandan göreve geldiği günde bu yana aksatmaksızın işçisine maaş ve ikramiye vermesinden dolayı Palandöken Belediye işçisi Başkanlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDE İKRAMİYE SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 13:31:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?