7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

4 ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı

Erzurum’da son 1 ay içerisinde meydana gelen 4 ayrı hırsızlık olayı aydınlatılırken, hırsızlık zanlısı 5 kişi tutuklandı, 18 yaşından küçük 3 zanlı hakkında da adli işlem yapıldı.


Erzurum Emniyet Müdürlüğü Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan yazılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;


“Şükrü Paşa mahallesi, Şıh köyü caddesi üzerinde bulunan Birlik Market adlı işyerinde gece saatlerinde iş yerinin cam ve kepenginin kırılması suretiyle meydana gelen hırsızlık olayında; 4 bin 500 YTL civarında muhtelif markalarda sigara çalındığı, ekipler tarafından yapılan çalışmalarda çalıntı sigaraların satıldığı bir iş yeri tespit edilerek, iş yerinde yapılan aramalarda müştekiye ait 387 paket sigara elde edilerek, hırsızlık zanlısı oldukları belirlenen 5 kişi yakalanmış, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır.


Anadolu Lisesi önünde meydana gelen otodan hırsızlık olayıyla ilgili yapılan çalışmada zanlı O. B, yakalanmış, zanlının ikametinde yapılan aramalarda daha önceden bir otodan çalınan akü, araç televizyonu, ele geçirilmiş, zanlı hakkında adli işlem yapılmıştır.


Lala Paşa mahallesindeki bir işyerinden 2 bin 200 YTL değerindeki bilgisayarın çalınması olayıyla ilgili yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi yakalanmış, adli işlem yapılmıştır.


Çırçır mahallesi Cami sokaktaki Dergah Çayevi’nde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili olarak yapılan çalışmalarda da şüpheli 1 kişi yakalanmış, işyerinden çalmış olduğu malzemeler ele geçirilmiş, zanlı hakkında adli işlem yapılmıştır.”

İha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 01:01:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?