4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

4/B'li personele iyi haber

Türk Sağlık Sen Üniversite Şube Başkanı Bülent Çakmur, Bakanlar Kurulu kararı ile 4/B’li sözleşmeli personelin sorunlarının bir bölümünün çözüldüğünü söyledi.

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Çakmur, Bakanlar Kurulu kararı ile 4/B’li sözleşmeli çalışanların haklarında düzenlenme yapılmasının kendilerini sevindirdiğini belirtti. Türk Sağlık Sen olarak bu konuda girişimlerde bulunduklarını ifade eden Çakmur, şöyle konuştu:
“ Bugün sendikamızın gücünün ve kararlılığının bir meyvesini almış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Bakanlar Kurulu kararı ile 4/B’li sözleşmeli personelin sorunlarının bir bölümü çözülmüştür. Bugünlere gelmek ise hiç kolay olmamıştır. Hak verilmez alınır düsturuyla hareket ederek bu kazanımları elde etmeyi başardık. Bakanlar Kurulu kararı Cumhurbaşkanımızın onayının ardından yürürlüğe gidecektir. 4/B’li arkadaşlarımızın sorunlarının bir bölümüne çare olan bu Bakanlar Kurulu kararının çalışanlara hayırlı olmasını diliyor, birlikte mücadele ederek kadro hakkını alacağımız günlerinde yakın olmasını temenni ediyoruz.”

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 15:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?