7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

47 antrenöre sertifikaları verildi

ERZURUM'DA 47 ANTRENÖRE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Buz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Ensar Şahiner’in girişimleri sonucu kentte açılan "Curling Yardımcı Antrenör Kursu" sona erdi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı kurs Palandöken İlçesindeki Buz Hokeyi Salonu’nda yapıldı. 23 Ocak 4 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen kurs sonucunda 47 kursiyer sertifika kazanmaya hak kazandı. Sertifika kazanan 47 kursiyer için dün akşam sertifika töreni düzenlendi. Törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Buz Pateni İl Temsilcisi Ensar Şahiner, Boks İl Temsilcisi Kadir Hayta, Buz Hokeyi İl Temsilcisi Abdulhadi Çintimar, Buz Hokeyi Salonu Tesis Amiri Selami Kızılkaya ve sertifika almaya hak kazanan antrenör adayları katıldı. Neşeli bir ortamda geçen sertifika töreninde Gençlik ve Spor il Müdürü Fatih Çintimar, antrenör adaylarını tebrik etti.

Çintimar, 2011 UNIVERSIADE’ye ev sahipliği yapacak olan Erzurum’un artık bir spor ve olimpiyat kenti olduğunun altını çizerek curling antrenörlerine de bu aşamada büyük görevler düştüğünü söyledi.

Çintimar, “Sizler artık birer antrenör oldunuz, bu kazandığınız sertifikalar sadece duvarları süslemesin. Artık yeni sporcular yetiştirin ve sporumuza katkıda bulunun. Başarılı olan ve yıldız sporcular yetiştiren antrenörlere her zaman sonuna kadar destek vermeye hazırız. Yeter ki, sizler başarılı olmayı ve çalışmayı sevin” diye konuştu.

Buz Pateni Curling İl Temsilcisi Ensar Şahiner’de, Erzurum’da çok verimli bir kurs dönemi geçirdiklerini ve katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Sertifika töreninin ardından sporcular ile hatıra fotoğrafı çektiren Çintimar ve diğer yetkililer, curling yardımcı antrenörü olmaya hak kazanan kursiyerlere başarılar diledi.

ERZURUM'DA 47 ANTRENÖRE SERTİFİKALARI VERİLDİ
ERZURUM'DA 47 ANTRENÖRE SERTİFİKALARI VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 16:26:03
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 22:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?