4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

60 sanatçının resimleri sergileniyor

ERZURUM’DA 2011’E DOĞRU ULUSLARARASI SANAT BULUŞMASI SERGİSİ

Atatürk Üniversitesi tarafından organize edilen ve bu yıl 5. Gerçekleştirilen “2011’e Doğru Uluslararası Sanat Buluşması” temalı resim sergisi Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde açıldı.

Açılışını Atatürk Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sebahattin Tüzemen’in yaptığı sergide, Atatürk Üniversitesi Sanat Etkinlikleri Proje Sorumlusu Mehmet Kauvkucu, “2011’e Doğru Sanat Buluşması” projesi sorumlusu Bünyamin Özgültekin ve gene “2011’e Doğru Sanat Buluşması” proje sorumlusu Nuri Kara atölyesinden altmışa yakın sanatçının yapıtları yer alıyor.

Prof. Dr. Sebahattin Tüzemen, 2011’de Erzurum’da yapılacak olan Üniversitelerarası Kış Oyunları yarışmaları kapsamında şimdiden çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini, açılan serginin de bunlardan biri olduğunu söyledi.

Atatürk Üniversitesi Sanat Etkinlikleri Proje Sorumlusu Doç. Dr. Mehmet Kavukçu ise, konuşmasında, Atatürk Üniversitesi’nin bir yıl gibi kısa sürede uluslar arası dört sanat etkinliği düzenlediğini, bugün beşincisini yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Sergi hafta sonu da açık kalacak.

ERZURUM’DA 2011’E DOĞRU ULUSLARARASI SANAT BULUŞMASI SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 15:25:01
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 16:31:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?