4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

70 personel terfi etti

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden ve terfiyle birlikte kentte görev sürelerini tamamlayıp bir başka yere tayin edilen personele rütbe takma töreni yapıldı.


Polis Evi Salonu'nda bugün yapılan törende konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, "Erzurum polisi olarak, dün olduğu gibi bugün de, bugünden sonra da sorumluluk alanlarında ammenin huzurunu korurken, güven ortamıyla kanun hakimiyetini sağlarken, hukukun üstünlüğünden, insan haklarına bağlı ve saygılı kalarak bir güvenlik mühendisi gibi, zamana bağlı kalmaksızın görevimizi ifa edeceğiz" dedi.
İl Emniyet Müdürü Çalkavur, daha sonra terfi alan polisleri tebrik ederken, gidenlere de yeni görev yerlerinde başarı temennisinde bulundu. Konuşmalardan sonra, terfi eden emniyet mensuplarına rütbeleri takılarak, topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.
Erzurum Emniyet Müdürlüğünde 2. sınıf emniyet müdürlüğüne 3, 3’ncü sınıf emniyet müdürlüğüne 2, 4’ncü sınıf emniyet müdürlüğüne 11, emniyet amirliğine 18, başkomiserliğe 10 ve komiserliğe de 26 olmak üzere toplam 70 personel terfi etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 14:20:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?