7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

74 çocuğu sünnet şöleni

ERZURUM’DA MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN 74 AİLENİN ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİLDİ

Erzurum'da maddi durumu iyi olmayan 74 ailenin çocukları sünnet ettirildi.

Aziziye Parkı'nda düzenlenen sünnet şöleninde, Kimse Yok mu Derneği tarafından sünnet ettirilen 74 çocuk ve aileleri müzik eşliğinde halaylar çekerek, eğlenmeye çalıştı.

Kimse Yok mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat, şölende yaptığı konuşmada, dernek olarak dil, din, ırk gözetmeden her türlü insanı yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.

Şubelerine kayıtlı 3 bin 500 mağdura aylık periyotlarla gıda yardımı yaptıklarını belirten Polat, 'Kirvem Olur Musun?' Projesi kapsamında da maddi durumu iyi olmayan 74 çocuğu sünnet ettirdiklerini söyledi.

Erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklar için Şölen düzenlediklerini söyleyen Polat, mağdura ulaşmak ve onların ihtiyaçlarını gidermek için her türlü desteklerini vereceklerini sözlerine ekledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de Ramazan öncesi böyle bir etkinliğin düzenlenmesinin önem arz ettiğini vurguladı.

Şölene, Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Gök, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Genel Meclis Başkanı İhsan Özdemir ve meclis üyeleri katıldı.

ERZURUM’DA MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN 74 AİLENİN ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİLDİ
ERZURUM’DA MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN 74 AİLENİN ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 10:18:02
Güncelleme :6 Ağustos 2010 Cuma 16:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?