7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

A.Ü.'de mezuniyet coşkusu

Erzurum Atatürk Üniversitesi kampusu içerisinde düzenlenen mezuniyet gecesinde tüm öğrenciler halaylar çekerek, oyunlar oynadılar.

Öğrenciler, trafik kazasında hayatlarını kaybeden ve mezuniyetlerini göremeyen 3 öğrenci arkadaşlarının hüznünü yaşadılar.

Atatürk Üniversitesinde bölümlerin toplu mezuniyet gecesi dün akşam kampus içerisindeki Atatürk Heykelinin bulunduğu alanda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Müzik ekibinin konseri eşliğinde türbanlı ve başı açık binlerce öğrenci, kol kola halaylar çekerek, gecenin mutluluğunu yaşadılar. Öğrencileri en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan aileleri de çocuklarının oyunlarına eşlik etti.

ÖLEN ARKADAŞLARINI UNUTMADILAR

Coşkuyla geçen mezuniyet eğlencesinde yüzlerce öğrenci trafik kazasında hayatını kaybeden 3 arkadaşlarını unutmadı. 8 Mayıs 2008 tarihinde okul yolunda trafik terörüne kurban giden Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Nafiz Ceylan ile Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü 4'ncü sınıf öğrencisi Ertuğrul Eroğlu ve Fen-Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü 3'ncü sınıf öğrencisi Saliha Aydın’la ilgili anılarını tazelediler.

Ölen arkadaşlarına Allah’tan rahmet dileyen öğrenciler, “Bu sene mezun olacak İki arkadaşımızın ve 3’ncü sınıfta okuyan Saliha arkadaşımızın da bu mutlu geceyi yaşamalarını çok isterdik. Trafik terörü onları bizden aldı. 4 yıl emek ver okulu bitir ama bu mutlu görememe. Bu çok acı bir durum” diye konuştular.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 09:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?