4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

AB hibelerii için kurs düzenlendi

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi tarafından AB Hibe Programlarına proje hazırlamak için kamu kurum kuruluşları, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine yönelik proje hazırlama kursu düzenlendi.

Proje uzmanı Neşet karaca tarafından verilen ve iki gün devam edecek olan kursta katılımcılara proje hazırlama konusunda detaylı bilgiler verilecek.
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılan ve katılımın oldukça yüksek olduğu bilgilendirme kursunun önümüzdeki dönemlerde de devam edeceği bildirildi.

ABİGEM Direktörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen, hibe programlarına proje hazırlamanın önemli ve uzmanlık isteyen bir çalışma olduğunu belirterek, projelerin tam ve eksiksiz olarak hazırlanması ile kaynaklardan daha fazla yararlanılabileceğini kaydetti. ABİGEM olarak böyle bir kursu düzenleyerek kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine proje hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda detaylı bilgiler verileceğini anlatan Prof. Dr. Demirdöğen, dernek ve vakıfların kursa yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 14:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?