6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

AB toplantıları başladı

Erzurum Valiliği Avrupa Birliği Projeler Koordinasyon Birimi'nce, 18 ilçede Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları tanıtım toplantıları başlatıldı.

Erzurum Vali Yardımcısı Kasım Yekeler, ilçelerde yapılacak projelerin Erzurum için önemini vurgulayarak şöyle konuştu:

“Hedef kitlesi Genel Liseler ve İlköğretim Kurumları olan Comenius ve hedef kitlesi Mesleki Liseleri, Meslek Odaları, Sivil Toplum Kurumları, Halk Eğitim Merkezleri, Özel ve Resmi Kurum ve Kuruluşlar olan Leonardo Da Vinci programları ilçelerde tanıtılmaya başlandı. Mayıs ayının sonuna kadar ilçelerde bilgilendirme ve proje hazırlama toplantıları devam edecek. Valiliğimiz bünyesinde oluşturduğumuz AB Projeler Koordinasyon Birimi bu konuda gerekli rehberlik ve proje hazırlama çalışmalarına devam etmektedir.

Bu sene tanıtım ve proje hazırlama toplantılarına özellikle ilçelerden başlanmasının nedeni, ilçelerden bu güne kadar bu projeler kapsamında herhangi bir projenin çıkmamasıdır. Bu sene ki tanıtım toplantılarına erken başlamamızın sebebi ise proje başvuru tarihlerinden önce kurumlarımızın en az bir proje ile hazır olmalarını sağlamaktır. Bu yıl ki amacımız proje sayını en az iki katına çıkarmaktır”

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 14:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKAN AKBABA IP: 88.252.102.xxx Tarih : 9.04.2008 11:59:59

yerel yönetimlerin dar çerçevelerden bakmalarından dolayı ilçelerden başlandı.Ha birde merkezi fethettiniz kaldı ilçeler...