4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Abdulselam Gökcan Erzurumspor'da

TFF 2. Lig B Kategorisi 4. Grupta mücadele eden Erzurumspor'da Teknik Direktör Ümit Birol'un görevine son verilmesinin ardından takımın başına Abdulselam Gökcan getirildi.


Erzurumspor'da teknik direktörlük görevine Abdulselam Gökcan getirildi. Aynı zamanda, Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzurum Şube Başkanı olan Gökcan'ın yardımcılıklarını ise Sebati Öztürk ve Öner Biricik'in yapacağı bildirildi.


Hafta sonunda deplasmanda Karsspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor'da bu maçın hazırlıklarına Cemal Gürsel Stadyumu'nda yapılan antrenman ile devam edildi. Teknik direktör Abdulselam Gökcan nezaretinde antrenman yapan Mavi-beyazlılar ligde kalma yolunda Karsspor karşısında mutlak puan hedefliyor.


Erzurumspor yönetiminin takımın başına getirdiği Gökcan'ın futbolcularla bir toplantı yapacağı öğrenildi. Bu arada Erzurumspor yönetiminin yarın Gökcan ve ekibi ile sözleşme imzalayacağı açıklandı.
 

İha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 14:00:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muzaffer demırcı IP: 212.175.112.xxx Tarih : 5.03.2009 14:19:28

erzurum sıpor sen buyuk bırta kımsn buyuk dusun sen ıstersen yapamıyacagın bırsey yoktur. Sıze ve takımınıza onumuzdekı haftalarda basarılar dılerim,Allah utandırmasın erzurum sporu ınsallah hakettıı yerlerde goruruz.ınsallah bu hoca erzuruma hayırlı olur.