4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Açılımın kurbanı oluyordu

ÇİÇEKÇİ AÇILIMIN KURBANI OLDU

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nın bulunduğu binanın önüne bırakılması için siyah çelenk siparişi alan 19 yaşındaki Cüneyt Yıldırım isimli çiçekçi, çelengi bırakmak için geldiği parti binası önünde neye uğradığını şaşırdı.

Yürüyerek getirdiği siyah çelengi, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nın bulunduğu Eren İş Merkezi önüne bırakan Cüneyt Yıldırım (19), olay yerine gelen sivil polisler tarafından adeta abluka altına alındı.

Çelengi bırakıldığı yerden kaldıran Siyasi Şube'de görevli sivil memurlar, çiçekçide çalışan 19 yaşındaki Cüneyt Yıldırım'ı soru yağmuruna tuttular. Üzerinde, "Şehitler Ölmez" yazısı bulunan siyah çelengin kimler tarafından sipariş edildiğini soran sivil görevliler, Cüneyt Yıldırım'dan; "Ben bilmiyorum, bize sipariş verdiler, ben de getirdim" yanıtını aldılar.

Çiçekçide çalışan Cüneyt Yıldırım'ın kimlik bilgileri üzerinden GBT soruşturması yapan görevli memurlar, daha sonra siyah çelengi, iş merkezinin kapıcısına teslim ettiler. 19 yaşındaki çiçekçi Cevdet Yıldırım ise, yapılan sorgunun ardından serbest bırakıldı.

Başına gelen olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen Cüneyt Yıldırım, başına ilk kez böyle bir olayın geldiğini söyleyerek, "Çok korktum. Bir çelenk yüzünden başıma bunların geleceğini nereden bilebilirdim? Bize sipariş verildi, ben de çelengi yapıp, adrese teslim ettim, hepsi bu kadar" dedi.

Öte yandan, çelenkte ismi yazılı olan Bünyamin Emeç ve Alper Bıyıklı'nın MHP'den Belediye Başkan aday adayı olmak için müracaatta bulundukları öğrenildi.

MHP İl Başkanı Zekai kaya ise söz konusu şahısların parti ile ilgili herhangi bir üyeliklerinin bulunmadığı ve son yerel seçimlerde partiden aday olmak için dilekçe verdiklerini ancak herhangi bir değerlendirmeye alınmadıklarını bildirdi.

ÇİÇEKÇİ AÇILIMIN KURBANI OLDU
ÇİÇEKÇİ AÇILIMIN KURBANI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 16:16:01
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 16:28:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?