7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Aday adayı teşkilata yemek verdi

AK Parti Aşkale Belediye Başkan aday adaylarından Yusuf Korkmaz, ilçe binasında partililere birlik beraberlik yemeği verdi.

Parti binasında düzenlenen yemeğe AK Parti İlçe Başkanı Musa Akçay, Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış, belediye başkan adayları Yusuf Korkmaz, parti yöneticileri ve 3 Mart Belde Spor Kulüp Yöneticisi Metin Satılmaz katıldı.


AK Parti İlçe Başkanı Musa Akçay, "Sayın Başbakanımızın gösterdiği hedef doğrultusunda AK Partili belediye başkanları, göreve başladıkları 28 Mart 2004 tarihinden itibaren yerel hizmetler anlamında ve anlayışında Türkiye’ye damgasını vurmuşlardır. Aşkale İlçemizde de iktidar partisi belediyesi olmanın farkını geçmişe bakarak rahatlıkla görebilirsiniz. AK Parti Belediyeciliği hizmetleriyle Aşkale'mize damgasını vurmuştur."dedi.


Aday adaylığı süresinde teşkilat olarak belirli çalışmalar yapacaklarını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Musa Akçay, danışma meclisinin görüşlerini alacaklarını söyledi. Aşkalelilere aday adaylarıyla ilgili sorular soracaklarını da ifade eden Akçay, “Halkımıza adaylarımızı soracağız ve nihai olarak konuyu teşkilat olarak değerlendirip adayımızı belirleyeceğiz. Belirlediğimiz adayımızı il teşkilatımızın genel merkezimizin onayına sunacağız. Halkın içinden, sevdiği, beğendiği, itimat ettiği inandığı, teşkilatlarla uyum ve istişare içerisinde çalışan adayları tespit edeceğiz.”dedi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 14:31:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?