4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Adaylardan birlik mesajı

Belediye Başkan adayları Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) tarafından gerçekleştirilen kokteylde bir araya geldi.

DAGC Sosyal tesislerinde bugün akşam düzenlenen kokteyle MHP Milletvekili Zeki Ertugay, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Küçükler, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemalettin Hınıslıoğlu, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nizamettin Zengin, DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Kovaytan ve DP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürbüz Karabacak ile partilerin Yakutiye, Aziziye ve Palandöken belediye başkan adayları il ve ilçe başkanları katıldı.

Programda konuşan DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, böyle bir organizasyon düzenlemekteki amaçlarının, birlik ve beraberlik mesajı vermek olduğunu söyledi.
Farklı siyasi partilere mensup olsalarda, belediye başkanlığına talip olan isimlerin her birinin, Erzurum’a hizmet etme amacıyla yola çıktığını ifade eden Özsoy, “Bu büyük buluşmayı anlamlı kılan tarafta budur. Buradaki herkesin ortak paydası Erzurum’dur ve Erzurum’a hizmettir.” dedi.

ADAYLARDAN BİRLİK MESAJLARI

Erzurum’daki yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı kokteylde, aynı masaları paylaşan farklı partilere mensup belediye başkan adayları, seçim meydanlarında birbirlerini kıyasıya eleştiren genel başkanlarının aksine, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Küçükler, DAGC’nin gerçekleştirdiği organizasyonun, siyasi nezaket, birlik ve beraberlik bağlamında çok anlamlı bir girişim olduğunu belirterek, “Erzurum’a hizmet etme noktasındaki samimiyeti işte bu manzaradan müşahede etmek gerekir” dedi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ise, “Bizim Erzurum’dan başka bir endişemiz yok. Belediye başkanlığına talip oluşumuz da, işte bu endişemizden dolayıdır. Seçimlerde kazanan inşallah Erzurum olacaktır.” diye konuştu.

DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürbüz Karabacak, SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemalettin Hınıslıoğlu, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nizamettin Zengin ve DSP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Kovaytan, DAGC’ye anlamlı organizasyonundan dolayı teşekkür ederek, 29 Mart yerel seçimleri sonrasında da bu birlik ve beraberliğin bozulmaması temennisinde bulundular.

Tüm siyasi partilerin Büyükşehir Belediye Başkan adayları, gecenin sonunda bir araya gelerek hatıra fotoğraf çektirdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 21:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?