6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Adaylık için yarışacaklar

Erzurum'da kapatılan Numune Hastanesi Başhekimi Selçuk Bozhalil ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sıddık Arslan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduklarını açıkladılar.


AK Parti İl Teşkilatı'nda düzenlenen basın toplantısıyla adaylıklarını açıklayan Bozhalil ve Arslan, İl Başkanı Hüseyin Tanfer'e aday adaylığı için müracaatlarını yaptılar. Müracaat öncesi ilk olarak niçin aday adayı olduğunu belirten Sıddık Arslan, şöyle konuştu:


" Bu şehrin sorunlar yumağıyla boğulduğuna; sevgi, dostluk mertlik ve şehri Erzurum'un değerlerinin elinden alındığına şahit olduğum çin ve bütün bu gidişe dur diyecek bir donanıma ve ekibe sahip olduğum için adayım. Bu şehrin kötü gidişine dur demek için adayım. Bu şehirde işsizliğe, fakirliğe, açlığa çözüm üretip bu şehri bir mutluluk şehri haline getirecek plan ve projelerim olduğu için adayım."
Selçuk Bozhalil de, "Numune Hastanesi Başhekimliği görevinde iken suratım sert ama kapım her zaman açık idi. Bu şehre hizmet etmek için Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talibim" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 18:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?