7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Ahmet Küçükler'den bayram mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yayınladığı bayram mesajla halkın “Bugün Erzurum, birçok belediye tarafından sorunlarından hızla sıyrılan bir kent olarak izlenmektedir” dedi. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin 5. yılını tamamlamaya 6 ay kala, yatırım rekoru kırdığını anlatan Başkan Küçükler, Belediyecilikte bu kısa süreye 5 Köprülü Kavşak, tarihi eserlerin etrafının açılması çalışmaları ve Otoparkların sığdırıldığını anlattı. Kente iki dev alışveriş merkezi kazandırdıklarını da anlatan Başkan Küçükler, yine çalışma döneminde itfaiye filosunu kurduğunu belirtti, “Erzurum’a olan sevdamız, bize birçok ilki yaptırdı” diye konuştu.


Başkan Küçükler, 4,5 yıla sığdırdıkları yatırımları dar bütçelerle ortaya koyduklarını ifade etti. Küçükler, “Biz bu kadar çalışmaya kıt bütçelerle hayat verdik. Önceki dönemlerde alınan belediye payının dörtte biri ile yaptığımız çalışmalar, Erzurum’un yıllarca ihmal edilen sorunlarına yönelikti” diye konuştu.


DARGINLIKLAR UNUTULSUN 

Başkan Küçükler bayram mesajında da şu görüşlere yer verdi: “Bildiği gibi, dini bayramlar, kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün egemen olduğu, güzel duyguların paylaşıldığı özel günlerdir.
İnsanı insan yapan değerlerin, erdemlerin yalın olarak yaşandığı dini bayramlarımız, toplumsal yaşamımızda vazgeçilmez önem taşır. Ramazan Bayramı'nı, sizlerin de, barış, kardeşlik ve huzur içinde, anlamına ve amacına uygun olarak kutlamanızı diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutluyor; Bayramın Milletimize, tüm insanlığa barış, kardeşlik, hoşgörü ve huzur getirmesini diliyorum. Ve diyorum ki; “Bize güvenin. Çünkü Erzurum için yapacak daha çok işimiz var.”

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 16:17:41
Güncelleme :29 Eylül 2008 Pazartesi 16:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?