4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Aile içi iletişim semineri

Güneş Vakfı tarafından, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Abacı’nın konuşmacı olarak katılacağı “Aile İçi Etkili iletişim Becereleri” konulu konferans düzenleneceği bildirildi.

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Salonu’nda 2 Nisan Perşembe günü düzenlenecek olan konferansa öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.
Güneş Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Prof. Dr. Abacı’nın alanında uzman biri olduğunu belirterek, Kültür Merkezi'nde yapılacak konferansa ilgi duyan herkesi devam etti.

PROF. DR. ABACI KİMDİR
Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler Bölümünü bitiren Prof. Dr. Ramazan Abacı, Yüksek Lisans ve doktorasını İngiltere’de Nottingham Üniversitesi’nde yaptı.
İngiltere’de Kaldığı 9 yıl boyunca Spor Psikolojisi, Örgüt Organizasyonu, Verimlilik İletişim Becerileri, Motivasyon, Kişisel Gelişim, Bireysel Danışmanlık, Toplam Kalite Yönetimi, İnsan Kaynakları ve gibi konularda çalıştı.
Rolls Rolyce Otomobil Fabrikası ve Kraliyet Hastaneleri için Toplam Kalite Yönetimine geçiş projelerini hazırladı.

1994 yılında doktora tezi İngiltere’de yılın en iyi projesi seçildiği için 1994 ve 1995 yıllarında İngiliz meclisinin açılışına iki kez ismen davet edildi.
İngiliz eski milli futbol takımı teknik direktörü Graham Taylor yönetimindeki antrenörlük kursunu tamamladı. İngiltere’de Nottingham Forest ve Nott’s County, Türkiye’de Samsunspor (3 yıl), Kayserispor’ da (2 yıl) ve geçen sezon Beşiktaş futbol takımında psikolojik danışman olarak çalıştı.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Psikolojik Danışma ve Rehberlik ABD öğretim üyesi olan Prof. Dr. Ramazan Abacı eğitim bilimleri bölümde öğretim üyesi olarak görevini sürdürmektedir.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 15:39:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?