7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

AK Partili kadınlardan söz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Palandöken ilçe teşkilatı Medya Tanıtım Başkanı Nadide Budak, teşkilat olarak çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. 

Yaklaşık 2 hafta önce Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt tarafından düzenlenen törenle teşkilat binalarının açılışını yaptıklarını ve o günden sonra tüm hızıyla çalışmaya koyulduklarını belirten Budak, “26 Ekim tarihinde AK Parti Palandöken İlçe Kadın Kolları şubemizi açtık. O günden bugüne kadınlarımız çalışma faaliyetlerini yürütmektedirler. Şubemizin açılışında Sağlık Bakanı Akdağ ve Milletvekili Muzaffer Gülyurt bulundular. Kadın kolları sık sık toplantılar yaparak çeşitli faaliyetler yapmaya karar aldı. Bu kapsamda Kızılay Kan Merkezine kan bağışı faaliyetini gerçekleştirdik. Yoksul kadın vatandaşlarımıza yardım yapmak, hasta kadınlarımıza evine giderek yardımı yapmak, köylere giderek yoksul okullarımıza kitap, giyecek gibi yardımlar götürmek, öksüz çocukların masraflarını karşılamak gibi kararlar aldık” diye konuştu. 

Kadın kollarında görevli İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokçe, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Derya Şahin, Teşkilat Birim Başkanı Ayten Dertli, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Elif Kara ve bütün kadınların önemli görevler aldıklarını kaydeden, “Kadınlarımızın amacı halkımıza güçlerinin yettiği kadarıyla kendilerine düşen görevi yerine getirmektir. Kadınlarımız devamlı olarak başarılı olacaklarına söz vererek kendilerine güvenmektedirler" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?