8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Akdağ, muhtarlarla bir araya geldi

BAKAN AKDAĞ, PALANDÖKEN BELEDİYESİN’DE MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Erzurum’da temaslarını sürdüren Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Palandöken Belediyesinde, belediye sınırları içerisinde yer alan mahalle muhtarlarıyla meclis salonu da bir araya geldi.

Muhtarlar ile istişare toplantısı yapan Bakan Akdağ, 2011 Kış Oyunlarının merkezi olan Palandöken İlçesinin Erzurum ve Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek, Kış Oyunlarının eksiksiz ve zamanda istenilen ölçülerde tamamlanarak hazır olması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü hatırlattı.

Bakan Akdağ, "Çalışmalar aralıksız sürüyor. 2011 Kış Oyunlarının eksiksiz ve zamanında yapılması yönünde Başbakanımızın kesin talimatı var. Plan ve program dahilinde yapılacak olan tesisler yükseliyor. Türkiye’miz artık karamsarlık ve belirsizlikler ülkesi olmaktan çıktı. Ne istediğini bilen bölgesin deki ülkelere ve diğer ülkelere yön veren bir ülke haline geldik. Ülkemizin daha da büyümesi, gelişmesi ve geleceği için bir takım önemli adımlar atılması gerekiyor. Bugün atılan adımlar iyi hesaplanarak bilinçli atılan adımlardır. Demokratik acılımı ile daha da güçlü ve kaynaşmış bir ülke yapmakta karalıyız. Bunu için de siz değerli muhtarlarımızın ve sevgili halkımızın desteğiyle daha da iyi ve gülcü olarak yoluna devam edeceğiz. Dün sizleri nasıl mahcup etmediksek bugün de mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Öte yandan toplantının Palandöken Belediyesinde yapılması ilgili duyduğu memnuniyetini dile getiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, “Sayın Bakanımızın belediyemizi ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu oldum. Böylesine önemli ve anlamlı bir toplantının belediyemizde yapılması ve muhtarlar ile bir kere daha bir araya gelerek ilçemizin sorunlarının masaya yatırarak çözüm üretilmesi ve karşılıklı fikir alışverişin de bulunulması yapacağımız hizmetlere mutlaka yön verecektir. Bu nazik ziyaretlerinden ve ince nezaketinden dolayı sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bulutlar,” İlimizde yapılacak olan 2011 Kış Oyunları bölgemiz ve ilimiz açısından çok önemlidir. 2011 Kış Oyunları için yapılan çalışmalar Palandöken ilçesi içinde dönüm noktası olacaktır. Bunun bildiğimiz için Belediyecilik faaliyetlerimiz bu yöndedir” diye konuştu.

Bakan Akdağ, daha sonra sözü muhtarlara vererek mahalle sorunlarını ve taleplerini aktarmalarını istedi. Söz alacak muhtarlar konuşma öncesinde Bakan Akdağ’a tek tek isimlerini yazdırdı. Söz alan muhtarlar taleplerini ve düşüncelerini bakana aktardılar.

BAKAN AKDAĞ, PALANDÖKEN BELEDİYESİN’DE MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAKAN AKDAĞ, PALANDÖKEN BELEDİYESİN’DE MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 17:34:00
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 18:51:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?