4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

AKP adayı açık ara önde

Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den ikinci kez Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ahmet Küçükler, seçimlerle ilgili ilk değerlendirmesini yaptı.

"İLK DEFA 2. KEZ YETKİ VERİLDİ"

Küçükler, "29 Mart 2009 yerel seçimlerini geride bıraktık. Erzurum halkı bugün, tarihi bir olaya imza attı. Gelen sonuçlara göre, Erzurum halkı, yetkiyi ikinci kez bize vermekle bir ilke daha imza attı. Erzurum'da yaşayan herkes çok iyi biliyor ki, biz Erzurum'da bir çok ilke imza attık. Hamdolsun. Bunları burada sayacak değilim ama, şunu da ifade etmek istiyorum ki; bizim dönemimizde Erzurum halkı, kendini itilmiş ötelenmiş hissetmedi, kendisini güçsüz, umutsuz hissetmedi. Sandıktan çıkan diğer bir sonuç
ise Erzurum halkının başbakanına gösterdiği büyük sadakat, sevgi ve muhabbettir. Yine Erzurum halkı çok iyi biliyor ki; bu iktidar, yüce milletinin itibarına halel getirmedi. Başını öne eğdirmedi. Vatandaşını hayal kırıklığına uğratmadı. Yorulmadan, bıkmadan bu yüce millete hizmet etti. Bugünkü seçim sonuçları yine ortaya koydu ki; Erzurumlu istikrardan yana oy kullandı. Modern ve yaşanabilir bir kent için istikrar ve güvenin şart olduğunu söyledi benim halkım. Erzurum'un, boş vaatlerle geçirecek tek bir
dakikası dahi yoktur. 'Biz, insanı yücelt ki devlet yücelsin' felsefesiyle hareket ettik.
Yaptıkları bütün hizmetlerin "insan odaklı" olduğunu söyleyen Küçükler, "Türkiye'nin özlediği birlik siyasetini orta yere koyduk. Herkesi ve her kesimi kucakladık. Yeniden ifade etmek istiyorum ki; biz sadece AK Parti'ye oy verenlerin değil, tüm Erzurum halkının belediyesi olduk ve olmaya devam edeceğiz Allah'ın izniyle" diye konuştu.

"YİNE İLKLERİ YAPACAĞIZ"

Küçükler, değerlendirmesinde daha sonra şu ifadelere yer verdi:
"Bundan sonra ne yapacağız'a gelince, Erzurum'a daha çok şey yapacağız. Değerli Erzurum halkını hizmette yine ilklerle tanıştıracağız. Erzurum'un yarınlarını inşa etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu dönemde büyük gayret ve çabalarımızın yanına edinmiş olduğumuz tecrübeyi de katarak daha iyi, güzel ve kaliteli hizmetler yapacağımıza olan inancım tamdır. Bu bağlamda seçimde oy kullanarak, Erzurum'un geleceğine yön veren tüm halkıma saygılarımı sunuyorum. Huzurlu ve sakin geçen seçimde görev yapan emniyet mensubu, jandarma teşkilatı ve sandık başlarında özveri ile görev yapan arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum."

iha
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 23:36:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?