4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

AKP adayı yoğun çalışıyor

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bugüne kadar 64 ev toplantısına katılan ve beldedeki tüm esnafı ziyaret eden Bulutlar, halkın kendilerine büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek, seçimlerin galibinin yine AK Parti olacağını söyledi.

İnsan odaklı, katılımcı, şeffaf ve etkin denetim anlayışı ile hizmet edebilmek için Belediye bünyesinde Kent konseyleri, Halk Meclisleri ve Danışma Kurulu oluşturacağını anlatan AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, belediyeye kurumsal bir kimlik kazandırılması için çaba göstereceklerini söyledi.

Palandöken Belediye başkanlığına talip olurken bir çok projeyle yola çıktıklarını ve bunları göreve geldikten sonra bir bir uygulamaya koyacaklarını anlatan Bulutlar, ilk etapta belde genelinde kültür ve bilgi evleri oluşturacaklarını söyledi. İki katlı inşa edilecek kültür ve bilgi evlerinde yöre insanının taziye, düğün ve nişan, gençler için İnternet ortamının bulunduğu bilgisayar salonları, kütüphane, genç kızlar için el işi ve nakış kursları, okuma yazma kursları gibi hizmetlerin verileceğini belirtti.

Palandöken belediye Meclisi’nde yer alacak bayan üyelerle birlikte beldede yaşayan bayanlara yönelik sosyal kültürel etkinlikler tertipleneceğini ifade eden Bulutlar, Bayan meclis üyelerinin bu hizmetlere öncülük edeceğini kaydetti.
Her mahalleye oyun alanı ve spor kompleksleri inşa edileceğini söyleyen Bulutlar, mali disiplin içerisinde israfın önlenerek kaynakların halka hizmet olarak aktarılacağını dile getirdi.

Dar gelirli mahallelerde oluşturulacak kültür ve bilgi evlerinde organize edilecek kurslarla yöre insanına hem istihdam hem de aile bütçelerine katkı sağlanmasının amaçlandığını vurgulayan Bulutlar, sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet edeceklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 17:32:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?