7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

AKP Kadın Kolları iş başında

AK PARTİ KADIN KOLLARI İLÇELERE YOĞUNLAŞTI

AK Parti Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ilçeleri ziyarete ederek, ilçelerde bulunan kadın kolları üyelerinin sorunlarını dinledi. Pazaryolu ve İspir ilçelerini ziyaret eden AK parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir,Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Akçil, Müjgan Bayraktar ve Sevilay Beytur ilçe teşkilatlarından çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İSPİR BELEDİYE BAŞKANI ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Parti ilçe binasında parti üyeleriyle toplantı düzenleyen AK Parti Kadın Kolları üyelerine İspir Belediye Başkanı Osman Çakır’da ilçeye yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

İspir Belediye Başkanı Osman Çakır, İspir’de iki önemli projenin ilçenin geleceği açısından önelmiş bir yere sahip olduğunu belirterek, bu projelerden birinin ispir yolunun kısaltılması olduğu diğerinin de İspir’e yeni bir fakülte kurulması olduğunu ifade etti.

İspir Erzurum yolunun uzunluğunun ilçede hizmet sektörüne olumsuz etkiler oluşturduğunu belirterek, Yolumuzun 30 km kısaltılması gerekiyor. Sayın bakanımızın desteği ile karar senatodan çıktı. Fakültemizin kurulması ile ilçede hizmet sektöründe önemli bir canlılık oluşacaktır” dedi.

AK parti Kadın Kolları İspir ilçe başkanı Fatma karaman’da ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

PAZARYOLU’NA YENİ BAŞKAN

Pazaryolu ilçesini ziyaret eden kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatından Pazaryolu’nun sorunları ile ilgili bilgi aldı. Kadın Kolları Pazaryolu İlçe Başkanlığı görevine yeni başlayan Edanur Önalan’da önemli bir görevi üstlendiğini belirterek, ilçede bulunan kadınların sorunlarını çözmek için yoğun gayret içerisinde olacaklarını belirtti.

Toplantıda ayrıca Pazaryolu AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiçek ve İl Genel Meclis üyesi Mustafa Toraman’da ilçede yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdiler. Başkan Çiçek, kadın kollarının etkin bir şekilde çalışması için yoğun gayret içerisinde olacağını dile getirdi.

AK Parti Kadın Kolları başkanı Nimet Aydemir, bundan sonraki çalışmalarında ilçelere yoğunlaşacaklarını ve ilçe teşkilatları ile işbirliği içerisinde olacaklarını kaydetti. Kalkınmışlık farkının giderilmesinde ilçelerin önemli rolü olduğunu belirten Aydemir, “Amacımız tüm ilçelerdeki kadın kollarının aktif şekilde çalışmasını sağlamak, kadınlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek. Bundan sonra ki çalışmalarımızda diğer ilçelerimize de ziyaretlerde bulunacağız” dedi.

AK PARTİ KADIN KOLLARI İLÇELERE YOĞUNLAŞTI
AK PARTİ KADIN KOLLARI İLÇELERE YOĞUNLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 14:53:01
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 16:04:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?