4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

AKP Palandöken adayından açıklama

Ak Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, Mal Meydanının ıslah edilmesi projesi kapsamında TOKİ ile anlaşma yapılarak bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürüleceğini söyledi.

TOKİ İLE PROTOKOL İMZALANDI

Bulutlar, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirecekleri çalışma ile bölgede yeni bir çevre düzenlemesi yapılacağını belirterek, okul, oyun alanı, cami, oto park gibi alanların oluşturulacağı alanda yapılacak konutların talepleri halinde arsa sahiplerine de verilebileceğini bildirdi.

Palandöken Belediyesi’nde yıllardır ihmal edilen bölgelerin kendi dönemlerinde hizmete kavuşturulacağını dile getiren AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Bulutlar, İmar İskan evleri ile ilgilide protokol hazırlandığını ve en kısa zamanda bu bölgenin de modern bir görünüme kavuşturulacağın dile getirdi.

HER MAHALLEYE MODERN PARK VE OYUN ALANI

Maksutefendi ve Yunus Emre semtlerinde özellikle temizlik çalışmaları konusunda bir atılım gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Bulutlar, bölgedeki okullar ile işbirliği yaparak büyük bir temizlik kampanyası başlatacaklarını açıkladı. Bu bölgelerde oluşturacakları modern park, buz pistleri ve oyun alanları ile bölge halkının önemli bir ihtiyacının ve eksiğinin giderileceğini ifade eden Orhan Bulutlar, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de öncülük edeceklerini vurguladı.

EL SANATLARI TEŞHİR SALONU

Palandöken Belediyesi sınırları içerisinde bayanlar tarafından işletilen 16 atölye tespit ettiklerini ve göreve geldikten sonra bu atölye işletmecileri ile işbirliği yaparak el sanatları konusunda onlara destek sağlayacaklarını dile getiren Bulutlar, bu ürünleri 2011 Üniversite Kış Oyunları çerçevesinde açmayı planladıkları teşhir salonunda sergileyeceklerini anlattı. Palandöken Belediye Meclisi’nde 5 bayan meclis üyesi adayı bulunduğunu ve tamamının seçilecek sıralarda bulunduğunu da hatırlatan Bulutlar, bayanlara yönelik çalışmalarda bu meclis üyelerinin etkin rol oynayacağını dile getirdi.

AYRIMCILIĞIN KARŞISINDA OLACAĞIZ

Palandöken Belediyesi olarak toplumun her kesimiyle iç içe olarak kardeşlik duygusu içerisinde çalışmalarını yürüteceklerini dile getiren Bulutla, bölge ayrımı yapmaksızın her mahalleye aynı hizmeti götürmenin çabası içerisinde olacaklarını söyledi. Ayrımcılığın karşısında olacaklarını ve herkesi kucaklamak istediklerini anlatan Bulutlar, kapılarının her zaman belde halkına açık olacağını ifade etti.

SOSYAL BELEDİYECİLİK BİZİMLE BAŞLAYACAK

Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olacaklarını vurgulayan Bulutlar, sosyal belediyecilik hizmetlerine ağırlık vereceklerini anlattı.Kadınlara, Gençlere, Çocuklara, özürlülere yönelik projelerinin var olduğunu ve bunları tek tek uygulamaya koyacaklarını söyleyen Bulutlar, Belediye bünyesinde meslek edindirme kursları,kütüphane kültür merkezi, gibi aktivitelerle sosyal hizmet atılımı yapmayı planladıkları kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 12:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?