7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

AKP “referanduma” yoğunlaştı

AK PARTİ SKM “REFERANDUMA” YOĞUNLAŞTI

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi referandum çalışmalarına hız verdi. Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İbrahim Hakkı Başçı, koordinasyon merkezinin üç ay önce kurulduğunu belirterek, kurdukları ekiple referandum konusunda halkı bilinçlendirmek için yoğun gayret içerisinde olacaklarını kaydetti.

Parti il binasında yapılan toplantıyla referandum öncesi çalışmaları planlayan koordinasyon merkezi üyelerine, AK Parti Erzurum İl Başkanı Seçim İşleri Başkanı Ayhan Özsağlıcak ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İbrahim Hakkı Başçı tarafından bilgi verildi.

HER KESİMİ KUCAKLIYORUZ

Erzurum’da tüm sivil toplum kuruluşlarına ulaşarak referandum konusunda bilinçlendirme yapacaklarını belirten Özsağlıcak, “Anayasa değişikliği toplumum tüm kesimlerine hitap ediyor. Kadınlarımız, çocuklarımız, özürlü kardeşlerimiz, yaşlılarımız, şehitlerimizin dul ve yetimleri, gazilerimizin, kısacası tüm dezavantajlı kesimlerin avantajlı konuma yükselmesine ’evet’ diyoruz. Çocuk istismarının önüne geçmek için ’evet’ diyoruz. Fişlemenin tarihe karışması için ’evet’ diyoruz" dedi

YOĞUN ÇALIŞMA DÖNEMİ BAŞLADI

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İbrahim Hakkı Başçı’da "Anayasa değişiklik paketinin doğru anlaşılması için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirterek, “ Yazılı dokümanlar hazırlayacağız.. salon toplantıları, ev ve kahvehane toplantıları, açık hava toplantıları yapılacak ve bu mesele halkımıza en doğru şekliyle en anlaşılır şekliyle ifade edilecektir. Üstünlerin hukukunu değil, hukukun üstünlüğünü egemen kılmayı hedeflemiş bir Türkiye'ye bu anayasa dar geliyor.Anayasa değişikliği sürecinde bir bilgi kirlenmesi oluşturmak için bir kampanya yürütüldü. Referandum sürecinde de aynı şekilde halkımızın yanlış ve yanıltıcı iddialarla yönlendirilmesini önlemek, değerli halkımıza doğruları en yalın ve en doğru şekilde ulaştırmak için yoğun gayret içersinde olacağız" dedi.

AK PARTİ SKM “REFERANDUMA” YOĞUNLAŞTI
AK PARTİ SKM “REFERANDUMA” YOĞUNLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2010 Cuma 14:15:00
Güncelleme :23 Temmuz 2010 Cuma 15:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?