6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

AKP'de 3 Aralık heyecanı

AK Parti Erzurum İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Belediye Başkan adayları için 3 Aralık Çarşamba günü teşkilat yoklaması yapacaklarını açıkladı. 

AK Partiden aday olmak için müracaat eden bütün aday adaylarına eşit mesafede olduklarını belirten İl Başkanı Hüseyin Tanfer, “Teşkilat olarak bu yoğun ilgiden oldukça memnunuz. Tüm adaylara başarılar diliyoruz. Biz AK Parti olarak 3 Aralık Çarşamba günü tüm illerde temayül yoklamaları yapıp, genel merkezimize bildireceğiz. Erzurum’a bağlı 7-8 ilçede ise anket çalışması sürüyor” dedi. 

“SEÇİMLERE EN HAZIR PARTİ BİZİZ”
Tanfer, yerel seçimlere en hazırlıklı partinin AK Parti olduğunu belirterek, “İl yönetimi olarak biz bütün aday adayı arkadaşlarımıza eşit mesafedeyiz. Çarşamba günü yapacağımız temayül yoklamasının sonuçlarını aynı gün genel merkezimize bildireceğiz. Perşembe günü partimizin MKYK üyeleri bu sonuçları değerlendirecek. Cuma günü ise Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir adaylarımızı açıklayacak. Bunun için fazla zamanınız yok. Çarşamba günü Büyükşehir ve diğer merkez ilçe belediye başkan adaylarımız için yapacağımız temayül yoklamasının hazırlıklarına şimdiden başladık” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 11:38:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?