4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

AKP'li adaydan Yazıcıoğlu açıklaması

AK Parti Erzurum Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği helikopter kazasının kendilerini son derece üzdüğünü söyledi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kaza sonrası sürdürdükleri seçim çalışmalarını durdurduklarını dile getiren AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, "Türkiye sevdalısı, vatansever ağabeyimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kaza sonrası büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Kaza sonra enkaza ulaşma çalışmalarını yakından izliyoruz. Bir an önce kendine ulaşılmasını arzu ediyoruz. İnşallah kendisine sağ olarak ulaşılır ve yaşadığımız büyük üzüntü yerini sevince bırakır. Mübarek Cuma gününde dualarımız onunla olacak. Bir an önce mutlu sona ulaşmak için dua ediyoruz" diye konuştu.

Yazıcıoğlu'nun ülkenin yetiştirdiği önemli siyasetçilerinden biri olduğuna dikkat çeken Bulutlar, "Önceki akşam saatlerinde Kahramanmaraş'ta düşen Yazıcıoğlu'nun bulunduğu helikopter kazası hepimizi derinden üzmüştür. Sayın Yazıcıoğlu ve yanında bulunan arkadaşlarının bir an evvel sağ-salim kurtulması için devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiştir. Bizler de dualarımızla destek olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bulutlar, "Dürüst ve ilkeli siyaset anlayışıyla milletimizin gönlünde yer etmiş sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kazanın üzüntüsü tüm Türk milletinin ve bizlerin yüreğindedir. Gelişen bu üzücü kaza akabinde seçim çalışmalarımızdaki müzik yayınlarımızı ve yapacağımız mitingleri iptal etmiş bulunmaktayız. Yazıcıoğlu ve arkadaşlarına bir an önce ulaşılmasını ve sağlık haberlerini almayı umut ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 14:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?