6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

AKP'li gençler kongreye hazırlanıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Gençlik Kolları il kongresine hazırlanıyor. Pazar günü kapalı spor salonunda yapılacak kongreye bakan ve milletvekilleri katılacak.

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıkdar, Pazar günü yapılacak kongreyle ilgili bilgi verdi. Kongreye Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve milletvekillerinin yanı sıra partililerin katılacağını belirten Tarıkdar,“ Yapılacak olan kongrede tek aday benim.Kimse adaylığa talip olmadı. Bu güne kadar kongremizde hiçbir ayrım olmadı.Biz her zaman herkesi kucaklıyoruz ve kucaklamaya da devam edeceğiz.”dedi.

Gençliği araç değil amaç olarak gördüklerini belirten Tarıkdar,“Bizim gençliğimiz sadece kağıt üzerinde değil, birikimli ve donanımlı bir gençlik oluşturmaktır. Kardeşçe bir kongre yapacağız” şeklinde konuştu.

KUTSİ’DEN GENÇLERE MÜZİK ŞÖLENİ

Bu arada Pazar günü yapılacak gençlik kolları kongresinden sonra sanatçı Kutsi’nin de bir konser vereceği bildirildi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıkdar, gençlerin kongre sonunda şölenle eğleneceklerini söyledi.

Şölende, konserlerin yanı sıra halk oyunları gösterilerinin de yapılacağını ifade eden Tarıkdar, gençleri kongrelerine katılmaya davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 12:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?