4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

AKP'li kadınlardan anlamlı ziyaret

AK Parti Aziziye ilçe kadın kolları teşkilatı kutlama etkinlikleri kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ve yönetim kurulu üyeleriyle, AK Parti Aziziye Belediye Meclis Üyesi Serap Kurtuluş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e tebrik, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 164. yıldönümü dolayısıyla Dadaşkent ve Ilıca’daki polis merkezlerine de kutlama ziyaretinde bulundular.

İlçe kadın kolları teşkilatı ve İlçe Belediye Meclis Üyesi Kurtuluş ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Saykal, önce Dadaşkent’te bulunan Şehit Reşat Coşkun Polis Merkezi Amirliği’ni, ardından da Ilıca’daki Şehit Abdulkadir Batıbeyi Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek, çiçek verip, polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladılar.
Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal, büyük özveri ve fedakarlıkla çalışan Türk Polisi’nin yüce Türk milletinin desteğini de arkasına alarak başarıdan başarıya koştuğunu söyledi.

BAŞKANLARA TEBRİK ZİYARETİ

Aziziye İlçe Teşkilatı Kadın Kolları daha sonra belediye başkanlarına tebrik ziyaretinde bulundular. Kadınlar, önce Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i makamında ziyaret ederek, tebrik dileklerini ilettiler.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal, AK Parti’li belediyelerin başarılı çalışmaların altına imza attıklarını belirterek, “Şehrimizin ve ilçemizin AK belediyecilikle geleceğinin daha aydınlık olacağına inanıyoruz. Yerel seçimlerde de halkımızın hizmete oy verdiğini gördük. Artık yeni bir hizmet döneminin başındayız. Başkanlarımızın AK belediyecilikle güzel hizmetler yapacaklarını biliyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz.” dedi.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, seçimde elde edilen başarıda AK Partili hanımların büyük katkısı olduğunu belirterek, “İlçe teşkilatımızın seçim sürecin de bize gösterdiği destek ve teveccühe minnettarız. Elde ettiğimiz başarıda onların gayretli ve özverili çalışmalarının büyük katkısı var. İlçemizde hem il genel meclisinde, hem de belediye meclisinde hanım üyeler var. Belediye meclisimizdeki hanım üyelerimize komisyonlarda önemli görevler verdik. Meclislerde kadın üye sayısının fazla olması, şehrin hizmet anlamında önemli mesafeler alacağına işarettir. Bu dönemde Erzurum’da hizmete kadın eli sürülecektir. Özellikle ilçemizde hanım üyelerle birlikte güzel hizmetlerin yapılacağının garantisini veriyoruz.” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, ilçe kadın kolları teşkilatına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 18:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?