6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

AKP'ye 3 müracaat

Erzurum’un Aşkale ilçesinde belediye başkan aday adaylığı için AK Parti’ye 3 müracaat yapıldığı bildirildi.


AK Parti Aşkale İlçe Başkanı Musa Akçay, yerel seçimler için partilerine;Yılmaz Bayrak, Yusuf Korkmaz ve Ömer Denktaş’ın aday adaylık müracaatlarını yaptıklarını söyledi. Müracaatların 31 Aralık 2008 tarihine kadar süreceğini anlatan Akçay, süre sonunda teşkilat olarak bir dizi değerlendirmeler yapacaklarını kaydetti. Aday adaylığı süresinde teşkilat olarak belirli çalışmalar yapacaklarını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Musa Akçay, danışma meclisinin görüşünü aldıktan sonra halkla da görüşmeler yapacaklarını bildirdi.


AK Parti’ye aday adaylık müracaatını yapan Yusuf Korkmaz, “Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakanımızın ‘Milleti yücelt ki Devlet yücelsin’ parolasıyla yola çıkan halka hizmettin Hakka hizmet olduğunu bilen, AK Parti‘nin birer neferleri olarak ilçemizde yapılan hizmetleri artırarak devam ettirmek, yeni projelerle sosyal belediyeciliği gerçekleştirmek için birlik ve bütünlüğü sağlamak adına bu yolda bizde varız diyoruz” dedi.
Aday adayı Yılmaz Bayrak, Aşkaleyi yönetmek için yetki almak istediğini dile getirdi. Bayrak, “Türkiye’nin değişimini, demokratikleşmesini ve kalkınmasını gerçekleştiren AK Parti ailesi içerisinde yine bir dava adamı olarak yola çıkmış bulunuyorum. Bir dava adamı olarak teşkilatlarımdan ve halkımdan Aşkale’yi yönetmek için yetki almak istiyorum” dedi.
Bu arada AK Parti ilçe binasında aday adaylarıyla bir araya gelen Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış, Yılmaz Bayrak ve Yusuf Korkmaz’ı tebrik etti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 15:09:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?