6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Aktaş okul önlerine dikkat çekti

Erzurum Vali Yardımcısı Nazife Aktaş, okul idarecilerine hatırlatmada bulunarak, "Okul civarında satış yapan insanları sürekli takibe alan. Şüpheli durumlarda hemen Emniyete bilgilendirin" dedi.

Kent genelindeki okul idarecilerinin ve özel eğitim kurumlarının temsilcilerinin katıldıkları 2008-2009 eğitim öğretim değerlendirme toplantılarında konuşan Vali Yardımcısı Nazife Aktaş, özellikle okul önlerine dikkat çekti. Okul önlerinde öğrencilerin kanını zehirleyen uyuturucu tacirlerinin uyuşturucu ve benzeri gibi maddeleri Türkiye'nin bir çok ilinde satmaya çalıştıklarını ifade eden Aktaş, "Okul müdürlerimiz, rehber hocalarımız okul önlerine hassas olsunlar. Okulumuzun giriş çıkışlarını takibe alalım. Kimler geliyor neler satılıyor. Şüpheli bir durum varsa bunu hissediyorsanız hemen 155 polisi aramayı ihmal etmeyelim." dedi.

Vali Yardımcısı Nazife Aktaş, toplantıda ayrıca okulların temizliğine de dikkat çekerek, "Bu sene oldukça sık baskınlar yapılacak. Yemekhaneleri, kantinleri oldukça temiz görmek istiyoruz. Hijyen ve sağlık açısından bu oldukça önemli. Sizde bu konularda hassasiyetle durun." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 17:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?