4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Albayraklar spor tam gaz

ALBAYRAKLAR SPOR TAM GAZ

Bayanlar 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden ve 2. Lig’e yükselme hesapları yapan Albayraklarspor bayan futbol takımı emin adımlarla şampiyonluğa koşarken, bu hafta sonu da deplasmanda Gaziantep Organize Birlikspor engelini dört golle geçti.

Antrenör Yasin Yakışan yönetiminde namağlup liderlik koltuğunda oturan kırmızı-beyazlılar, dört farklı galip geldikleri maçtan sonra ise liderliğini perçinledi. Önüne gelen rakibine birbirinden şık goller atan ve farklı kazanan Erzurum ekibi, bir deplasman maçını daha farklı bir skorla kazanırken, ligdeki tüm rakiplerine de gözdağı verdi ve korku saldı.

GOLCÜLER SAHNEDE

Ligde fırtına gibi esen ve rakip filelere çok sayıda gol bırakan Erzurum ekibi Albayraklarspor Bayan Futbol takımında golcü futbolcular yine iş başındaydı, Tuba’nın iki gol atarak yıldızlaştığı maçta diğer goller Hacer ve İlknur’dan geldi. Antrenör Yasin Yakışan, takımda ilk on birde görev verdiği futbolcuların ve sonradan oyuna aldığı tüm sporcuların verdiği taktiği en iyi şekilde yerine getirdiklerini ve kusursuz bir futbol oynadıklarını söyledi.

Antrenör Yasin Yakışan, “Dört farklı galibiyetle liderliğimizi perçinledik, artık diğer maçlarımızı da kazanıp, play offa yükseleceğiz ve ardından da 2. Lige çıkacağız, kendimize güveniyoruz. Maçta görevini yapan tüm futbolcularımı kutluyorum” dedi.

BEKLE BİZİ 2. LİG

Deplasmanda Gaziantep Organize Birlikspor’u 4-1 mağlup ederek, hedefine bir adım daha yoklaşan Albayraklarspor’da Kulüp Başkanı Fahrettin Albayrak, şampiyonluktan emin olduklarını söyledi.

Genç başkan, “Bize bugüne kadar destek veren Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’a teşekkür ediyoruz, bu takımın gerçek kahramanı onlardır” dedi. Başkan Albayrak, hedeflerinin 2. Lige yükselmek olduğunu ve bu hedefe Gaziantep galibiyetiyle bir adım daha yaklaştıklarının altını çizerek, “Kızlarımız yine önemli bir zafere imza atmışlardır. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

ALBAYRAKLAR SPOR TAM GAZ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 14:58:00
Güncelleme :10 Ocak 2011 Pazartesi 15:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?