8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Albayraklarspor iddialı geliyor

ALBAYRAKLARSPOR BAYAN FUTBOL TAKIMI İDDİALI

Albayraklarspor Bayan Futbol takımı, Pazar günü ilk maçına çıkıyor. Erzurum ekibi ligin ilk maçında kendi evinde Tarsus Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Erzurum’un Bayanlar Futbol Ligindeki tek temsilcisi Albayraklarspor, Pazar günü saat 12.00’da oynayacağı zorlu maça yoğun bir tempoda hazırlanıyor.

Teknik Direktör Cem Vuraler ve yardımcıları Haluk Sivrikaya ve Nukhet Gürel yönetiminde teknik ve taktiği dayalı antrenmanlarla Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaya hazırlanan bayan futbolcuların formu teknik heyet ve Albayraklarspor yönetimini umutlandırıyor. Kulüp Başkanı Fahrettin Albayrak, ilk maçta seyircinin önünde iyi bir futbol oynayarak sonuca gitmek istediklerini belirtti.

Albayrak, “Pazar günü ilk maçımıza çıkacağız. İnşallah ilk maçımızda taraftarımıza bol gollü bir galibiyet tattırırız. Teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyorum. Hedefimiz ilk önce bayanlar 1. Ligine yükselmek.” dedi.

Erzurum’un bayanlar ligindeki tek temsilcisi olan Albayraklarspor bayan takımının futbolcularının hırsı ve formları göz kamaştırıyor. Bayan futbolcular, “İlk maçımızda kendi taraftarımızın önünde şov yapacağız. Tüm Erzurumluları bizi desteklemeye davet ediyoruz. Pazar günü Cemal Gürsel Stadı’nın tribünlerinde taraftarımızı görmek istiyoruz. Destek onlardan galibiyet bizden.” diye konuştular.

Teknik Direktör Cem Vuraler, ise Pazar günü oynayacakları maça hazır olduklarını belirterek, takımda sakat futbolcusunun bulunmamasının kendileri açısından büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Bu arada Albayraklarspor Kulübü Yönetiminin Pazar günü oynanacak olan maç için şehrin muhtelif yerlerinden ücretsiz servis kaldıracağı ve maça taraftar götüreceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 13:32:01
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 13:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?