6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

‘Alice Harikalar Diyarında’ Erzurum'da

Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklarla tiyatroyu buluşturan Eti Çocuk Tiyatrosu, ‘Alice Harikalar Diyarında’ oyunuyla Türkiye’yi dolaşıyor.

İlk defa bu sezon gösterime başlayan ‘Alice Harikalar Diyarında’ adlı çocuk oyunu Erzurum'da sahnelendi.

Tiyatro kültürünü gelecek nesillerle buluşturmak misyonuyla çocuk tiyatrosuna destek veren Eti, bu yıl yepyeni bir oyunla çocukları tiyatronun büyülü atmosferiyle buluşturmaya devam ediyor. Altı yıldır Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklara eğlenceli ve eğitici oyunlarla ulaşan Eti Çocuk Tiyatrosu, bu sezon ilk defa sahneye koymaya başladığı ‘Alice Harikalar Diyarında’ oyunuyla Türkiye turnesine başladı. Anadolu turnesiyle il il dolaşarak daha çok çocuğa ulaşmayı amaçlayan oyun, Erzurum Halk Eğitim Merkezi’nde ilköğretim okulu öğrencileri ile buluştu.

Çocukların hayal dünyasını en iyi yansıtan hikayelerden:

‘Alice Harikalar Diyarında’ nesillerce çocuğun severek ve beğenerek okuduğu, dinlediği yada seyrettiği ‘Alice Harikalar Diyarında’ şimdi de tiyatro oyunu olarak miniklerin karşısında. Alice adlı zeki, meraklı, kabına sığmayan, cesur, biraz da yaramaz bir kız çocuğunun hayatı keşfetmek arzusuyla içine girdiği fantastik macerayı konu alan oyun, hayatın unutulan mucizelerine çocukların renkli hayal dünyasından bakıyor.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 14:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?