4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Alipaşa’da sokaklara taş döşeniyor

ALİPAŞA’NIN SOKAKLARINA TAŞ DÖŞEME

Erzurum’un tarihi mahallelerinden olan Alipaşa’da ara sokaklar taş döşeniyor. Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alipaşa mahallesi Turan sokaktan başlattıkları taş döşemenin süreceği belirtiliyor. Başkan Vekili Abdullah Keleşoğlu, yazdan kalan çalışmaların hava şartlarının uygun olması nedeniyle sürdürüldüğünü söyledi.

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehrin eski mahallelerinde taş döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Yaz aylarından beri çok sayıda sokağa taş döşeyen Yakutiye belediyesinde hedef tarihi dokuya uygun sokaklardan oluşan bir şehir görünümü. Belediye Başkan Vekili Abdullah Keleşoğlu, havaların uygun seyretmesi nedeniyle çalışmaları sürdürdüklerini belirterek “Yakutiye Belediyesi bilindiği gibi tarihi semtlerimizin içerisinde barındırıyor. Tarihi mahallelerimizin sokaklarını taşla döşeyerek dokuya uyum sağlıyoruz. Bu aynı zamanda her yıl ortaya çıkan asfalt sorununu da azaltacaktır. Belediye olarak şartları iyi değerlendirmek ve hizmetimizi tamamlamak istiyoruz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alipaşa mahallesinde başlatılan taş döşeme çalışmalarının hava şartlarının uygun olduğu sürece devam edeceğini belirttiler.

ALİPAŞA’NIN SOKAKLARINA TAŞ DÖŞEME
ALİPAŞA’NIN SOKAKLARINA TAŞ DÖŞEME
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 15:44:02
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 16:04:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?