4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Alkışlar Emniyet Müdürü'ne

Erzurum'da akli dengesi bozuk gençten tokat yemesine rağmen olgunluğunu koruyan Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü'ne takdir yağdı.


Geçen hafta DHKPC davası öncesi bildiri okuyanlara sert davrandığı gerekçesiyle Türkiye'nin gündemine gelen Erzurum polisi, bu kez Emniyet Müdürü'nün yediği tokat karşısında soğukkanlılığını korumasıyla adını duyurdu. Polis memurlarının ve çevredeki vatandaşların gözü önünde tokat yiyen Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsen'in saldırgana karşı sert bir tavır sergilememesi, kamuoyundan büyük takdir topladı.


Geçtiğimiz yıl 2 polisi bıçaklayan ve akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen şahıs, geçen hafta cadde ortasında onlarca polisin gözü önünde Emniyet Müdürü'ne tokat attı. Yediği tokatla sarsılan Emniyet Müdürü Bilsen, olgunluğunu koruyarak şahsa karşı müdahalede bulunmadı ve bulunmak isteyen polislere de engel oldu.

Görüntü ve fotoğrafların televizyon ve gazetelerde yayınlanması üzerine Emniyet Müdürü Bilsen'e takdir yağdı. Çok sayıda vatandaş, yorumlarında Emniyet Müdürü'nün tavrını örnek göstererek
Türk Polis Teşkilatı'yla gurur duyduklarını belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 14:44:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?