7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Alman TV'si Palandöken'i tanıtacak

ALMANYA DA YAYIN YAPAN ZDF TV PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİNİN TANITIM İÇİN ERZURUM’A GELDİ

Türkiye’nin, Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından tescillenmiş iki kayak pistini yer aldığı ve 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları’na ev sahipliği yapacak olan Palandöken artık Avrupa Televizyonlarından ilgi görüyor.

Almanya da yayın yapan ZDF TV Palandöken Kayak Merkezinin tanıtım için Erzurum’a geldi. Kayak Merkezinin Palandöken Belediyesinin sınırları içerisin de olması nedeniyle Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile Kış Turizmi ve 2011 Kış Oyunları hakkın da röportaj yapan ZDF TV ekibi Palandökene hayran kaldılar.

Avrupa medyasın da ilgisini çeken Palandöken Kayak Merkezi 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları’na ev sahipliği yapacak olmanı da avantajını en iyi şekil de kullanarak kış turizmin de marka olma yolun da emin adımlarla ilerlediğinin söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Artık Palandöken Kayak Merkezi Avrupa standartların bir merkez haline dönüşmüştür. Avrupalı yeni yerler ve farklı ortamlar aramakta bunu için de en ideal yer Palandöken Kayak Merkezi olmuştur. Avrupalının aradığı tüm şartlar ve aktifteler ilçemiz de mevcut. Sosyal ve Kültürel alanda Sinema, kültür merkezi, alışveriş merkezleri, sağlık merkezileri noktasın da tam donanımlı hastaneler, kaliteli kar, uluslar arası onaylanmış pistler, güvenilir, huzurlu bir ortam ve yıldızlı otelleriyle Erzurumlu misafirperverliğini ortaya koyarak Palandöken turizmcilerin yeni gözde merkezleri olmuştur. Yerel yönetim olarak ülkemize ve şehrimize katma değer katan bu ilçemiz için daha iyisini yapma adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Alman televizyon ekibine Oltu taşından yapılmış bir palandöken dağı ve kayakçı figürü işlenmiş bir plaket hediye edildi.

ALMANYA DA YAYIN YAPAN ZDF TV PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİNİN TANITIM İÇİN ERZURUM’A GELDİ
ALMANYA DA YAYIN YAPAN ZDF TV PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİNİN TANITIM İÇİN ERZURUM’A GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 15:14:03
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 15:58:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?