6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Altın ödüllü turnuva

Hyundai Kuzey, vatandaşların bir arada bulunarak sosyal faaliyetlere katılmasını sağlamak amacıyla 8-25 Eylül tarihleri arasında altın ödüllü masa tenisi turnuvası düzenledi. Kimsesiz çocuklarında katılacağı turnuvanın açılış maçında Vali Sami Bulut, Hyundai Kuzey Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şinasi Ceviz ile gösteri maçı yaptı. 

Erzurum Valisi Sami Bulut, Vali Yardımcıları Nurullah Aktaş, Gürkan Polat ile Emniyet Müdür Yardımcısı Adnan Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı turnuva düzenlenen törenle başladı. 

Açılış töreninde konuşan Hyundai Kuzey Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şinasi Ceviz, kurum olarak spora ve sporcuya önem verdiklerini söyledi.
Vali Sami Bulut ise bu tür etkinliklerin düzenlenmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kurum yöneticilerine teşekkür etti. 

Öte yandan turnuva Vali Sami Bulut ile Hyundai Kuzey Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şinasi Ceviz arasında turnuvanın açılış maçı yapıldı. Gösteri maçından sonra çekilen kuralarla turnuvaya katılan vatandaşlar müsabakalara başladı.
Hyundai Kuzey yetkilileri, Ramazan ayı boyunca devam edecek turnuvaya tüm Erzurumluları davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 14:01:21
Güncelleme :21 Eylül 2008 Pazar 11:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?