6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Antrenörlük kursu başladı

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından organize edilen Alp Disiplini - Kayaklı Koşu ve Snowboard 1. Kademe Antrenörlük Kursu, bugün Erzurum’da başladı. 

Palandöken Dağındaki Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait Kayak Evi’nde başlayan kursa yaklaşık 300 kişi müracaat etti. 15- 19 Kasım 2008 tarihleri arası sürecek kursta Yrd.Doç. Dr. İlhan Şen tarafından Spor Fizyolojisi, Prof. Dr. Ahmet Kızıltunç tarafından Spor ve Beslenme, Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu tarafından Spor Anatomisi, Yrd. Doç. Dr. Nimet Haşıl Korkmaz tarafından Spor Psikolojisi, Dr. Okan Gültekin tarafından Beceri Öğrenimi, Yrd. Doç. Dr. Murat Kaldırımcı tarafından Genel Antrenman ve Genel Antrenman Bilgisi, Selma Salman tarafından Psiko- Motor Gelişim, Dr. Okan Gültekin tarafından Sporda Öğretim Yöntemleri, Yrd. Doç. Dr. Murat Kaldırımcı tarafından Yetenek Seçimi ve İlkeleri, Doç. Dr. Ömer Selim Ylıdırım tarafından Sporcu Sağlığı, Orcan Mızrak tarafından Sporda Yönetim, Organizasyon ve Doç. Dr. Necip Kishalı tarafından Sporda Ölçme ve Değerlendirme, dersleri verilecek.
 
Kurs sonunda başarılı olan kursiyerler 21- 22 Aralık 2008 tarihlerinde yapılacak 2. Kademe kursuna katılmaya hak kazanacaklar. 

Ayrıca kursiyerlerin kar yağdığı zaman daha sonra belirlenecek bir ilde uygulama sınavından geçecekleri ve başarılı olanlara sertifika verileceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 11:56:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?